Rejsen mod Body Fitness 2014

Rejsen mod Body Fitness 2014

I dag var starten på et nyt kapitel i dag. For at fortælle lidt om hvem jeg er, så hedder jeg Linnea og er 20 år. Jeg arbejder i Impuls, hvor jeg fungerer som receptionist, instruktør og personlig træner. Jeg har i lang tid beskæftiget mig med styrketræning, og ligesom så mange andre har jeg set og ikke mindst mærket, hvor fantastisk min krop har fået det som resultat af netop dette.

Efter længere tid, hvor jeg har trænet uden yderligere formål (andet end at være sund, stærk og have det godt i min egen krop), har jeg haft brug for noget udfordring. En udfordring, der kunne skubbe lidt til mig og ikke mindst mine personlige grænser. Derfor har jeg besluttet, at jeg næste år i september, skal stille op i Body Fitness. Ham, der skal hjælpe mig mod dette mål er Herman Mohr, der er personlig træner og ejer af Target Power Gym.

I dag blev jeg præsenteret for min kostplan og trænings program og dermed startet på den hårdeste og fedeste udfordring. Målet er lige nu at få bygget muskelmasse. Så en masse mad og benhård træning. JA TAK! Jeg håber at du har lyst til at følge min rejse på bloggen. Jeg glæder mig helt vildt! Ikke kun til at nå målet, men mest til at se hvad der sker med kroppen og sindet undervejs. Det interesserer mig utrolig meget hvad der fysiologisk set sker med kroppen, når man presser den så langt ud.

Jeg har tænkt mig at poste indlæg med før/efter billeder, træning, teknik og ikke mindst min personlige tanker og refleksioner.

Let’s do thisIMG_0905

Ovenfor er de supplementer, jeg skal tage. Umiddelbart er jeg ikke, og har aldrig været, den store tilhænger af kosttilskud, men jeg nægter at gøre noget halvt, så nu giver jeg det en chance. Så længe det ikke skader min krop, er jeg villig til at give det et forsøg. Forklaring af de enkelte supplementer følger!

TRX training

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsen mod Body Fitness 2014